Informatii livrare

Livrarea comenzilor si disponibilitatea produselor

Toate comenzile plasate pe site-ul www.hytech.ro vor fi confirmate telefonic de catre un operator dupa verificarea stocului disponibil.

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Plata produselor comandate prin HYTECH SYSTEMS se poate face prin ordin de plata/transfer bancar in avans, ramburs la livrare, sau prin plata cu cardul online.

Pentru comenzile voluminoase plata se va face prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau prin plata cu cardul online deoarece transportatorul nu poate incasa contravaloarea produselor.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre HYTECH SYSTEMS.

Termenul de livrare a produselor aflate in stoc este de aproximativ 5-10 zile calendaristice.

In cazul sistemelor fotovoltaice ce implica montaj termenul de livrare si/sau montaj este stabilit printr-un Contract separat.

Livrarea se face prin reteaua de distributie Sameday Curier, Pallex. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre HYTECH SYSTEMS SRL. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Produsele din categoria voluminoase plata se va face integral in avans deoarece produsele vor fi livrare cu un transportator (Pallex) ce nu permite incasarea ramburs a banilor.

Daca preferati o alta firma de curierat fata de cea prezentata de noi, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Plata produselor comandate prin HYTECH SYSTEMS se poate face prin ordin de plata/transfer bancar in avans, ramburs la livrare, sau prin plata cu cardul online.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre HYTECH SYSTEMS.