Cine suntem?

Hytech Systems se evidențiază printr-o experiență solidă în domeniul montării și implementării sistemelor fotovoltaice rezidențiale și industriale la nivel național. Oferta noastră extinsă include o gamă diversificată de servicii personalizate pentru consultanță detaliată, proiectare precisă, instalare riguroasă și mentenanță constantă. Ne angajăm să asigurăm funcționarea optimă și eficiența maximă a fiecărui sistem.

Cu o experiență în instalarea a peste 900kW în sectorul rezidențial și peste 1MW în sectorul comercial, reputația noastră de lideri în domeniul energiei solare este consolidată prin soluții fiabile și performante.

Serviciile noastre acoperă toate aspectele esențiale:

Mentenanță: Oferim servicii complete de mentenanță pe durata garanției pentru sistemele instalate, asigurând suportul necesar pentru funcționarea optimă a sistemelor.

Consultanță: Valorificăm încrederea acordată oferind oferte detaliate și transparente adaptate cerințelor energetice individuale, incluzând evaluări precise ale economiilor pe termen lung.

Suport Tehnic: Echipa noastră dedicată oferă soluții specializate și asistență tehnică pentru a răspunde precis și eficient nevoilor tehnice ale clienților.

Proiectare: Specialiștii noștri proiectează sisteme fotovoltaice optimizate pentru fiecare locuință, garantând performanță și eficiență în producția de energie solară.

Instalare: Echipa noastră se ocupă de instalarea rapidă și profesională a panourilor solare, oferind beneficii imediate de producție eficientă de energie sustenabilă și economii semnificative.

Dosar Prosumator: Gestionăm toate aspectele formale necesare pentru obținerea certificatului de prosumator, astfel încât tu să te bucuri de beneficiile sistemului fără griji și în conformitate cu reglementările în vigoare.

Echipa Noastra

 • Andrei Sevastru

  Manager Vanzari
  Viziune, strategie, conducere.

 • Vasile Gafita

  Manager Proiect
  Planificare, delegare, monitorizare.

 • Cosmin Lazaroiu

  Manager Financiar
  Contabilitate, raportare financiară

 • Cristi Vântu

  Electrician
  Atestat A.N.R.E. tip II B Instalare, diagnosticare, întretinere, reparatii

 • Constantin Gavril

  Inginer Electrician
  Atestat A.N.R.E. tip IIB Instalare, diagnosticare, întretinere, reparatii

 • Mihai Cosan

  Inginer Electrician
  Atestat A.N.R.E tip IVA, IVB Proiectare, inovatie, solutii electrice.