Optimizare Eficientă a Producției Solare:

Creșteți eficiența sistemului cu 15-30%, depășind limitările stringurilor tradiționale de panouri fotovoltaice.

Spre deosebire de sistemele convenționale, unde un singur panou mai slab afectează întregul string, optimizatoarele permit panourilor să funcționeze la capacitatea maximă individuală.

Exemplu: Un string cu 10 panouri, unde primul produce 400W și ultimul poate ajunge la 450W, va beneficia acum de performanță maximă, eliminând tracțiunea în jos exercitată de panourile mai slabe.

Monitorizare Avansată a Panourilor Fotovoltaice:

Obțineți vizibilitate completă asupra fiecărui panou 24/24, monitorizând producția, voltajul și temperatura acestora.

Utilizând aplicația Huawei, identificați și rezolvați rapid problemele, oferind un control detaliat asupra stării fiecărui panou.

Este esențial pentru detectarea problemelor potențiale pe termen lung, precum scăderi minore ale producției, care pot fi cauzate de celule fotovoltaice „moarte” și care nu ar fi observate de invertorul tradițional.

Eficiență Îmbunătățită în Mentenanță:

Optimizatoarele permit identificarea precisă a problemelor, oferind o diagnoză rapidă și eficientă.

În cazul unui panou defect, sistemul cu optimizatoare minimizează pierderile de producție la acel panou specific, evitând scăderi semnificative în întregul string.

Este crucial în situațiile în care interventia poate fi programată pentru mai târziu, reducând pierderile în producție la doar procentul specific panoului defect.

Panouri Fotovoltaice pe Toate Părțile Acoperișului

Profită la maxim de acoperișul tău instalând panouri fotovoltaice în fiecare spațiu disponibil și generează mai multă energie verde.

Controlerul Modulului Inteligent permite panourilor solare să funcționeze independent, fără a interfera unul cu celălalt. Acest lucru permite o instalare flexibilă pe acoperiș, fără teama de umbre, și maximizează utilizarea suprafeței disponibile.
O creștere medie a suprafeței instalate cu 30%.

Siguranță Îmbunătățită în Situații de Urgență:

În cazul unui incendiu în locație (indiferent de sursa sa), optimizatoarele Huawei oferă un timp de răspuns de 0.1 ms pentru deconectare imediată.

Comparativ cu timpul de răspuns de 2.5 secunde al invertorului în sistemele fără optimizatoare, această reducere semnificativă asigură siguranța promptă și intervenția eficientă a pompierilor.